Facto Congres
23 september 2021

 

De komst van corona en de overgang naar thuiswerken heeft de visie op (samen)werken, de plaats waar we dat doen en de functie van kantoor in korte tijd flink veranderd. Veel organisaties zitten dan ook met de vraag hoe ze een goede (hybride) werkplekstrategie voor de toekomst kunnen bepalen en wat dat betekent voor de indeling en inrichting van de werkomgeving, voor de facilitaire dienstverlening die wordt aangeboden, voor de grootte van de kantoren (gaan we vierkante meters inleveren of niet?) en voor het in verbinding blijven met collega's die één of meerdere dagen per week thuiswerken.


Alle reden dus om voor het Facto Congres het thema 'Nieuwe kijk op de werkplek en FM' centraal te stellen.

Bekijk het programma


 JLL Winning Workplace Award - hybride werkomgeving

De JLL Winning Workplace Award is een prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan hun werkomgeving.

De winnaar is Nationale-Nederlanden! Een unaniem oordeel van de jury tezamen met publieksstemmen bepaalde dat het hybride werkconcept van de financiële dienstverlener als beste uit de bus kwam.

Lees het hele bericht op facto.nl.

 

Profiteer van aantrekkelijke collegakorting
 

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaal je € 495,- (normale prijs € 575,-). Alle deelnemers krijgen bovendien gratis* toegang tot alle content op facto.nl voor één jaar.

 

 

Uitgelichte sprekers: 

Jitske Kramer, keynote

Rijn Vogelaar, keynote

Geerke Versteeg

Aniek Janssen

Nynke de Jong

 

Bekijk alle sprekers >

 

Terugblik Facto Congres 2021