Prijzen

Ben je lid van FMN, FMGezondheidszorg, abonnee van Facto Magazine of Service Management? Dan ontvangt u € 50 korting en betaal je € 499 per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw.

Ben je geen lid of abonnee? Dan geldt de normale prijs van € 549.

Korting

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaal je:

  • Bij 2-5 personen € 469 per persoon
  • Bij 6 of meer personen € 439 per persoon

Tot 1 april 2020 geldt een vroegboekkorting: je betaalt dan € 509 p.p.

Locatie

Het Facto Congres 2020 vindt plaats bij:

InnStyle 
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
T 030 760 80 00
 

Organisatie

Het Facto Congres 2020 wordt georganiseerd door Facto.

Word partner

Wil je in contact komen met ruim 200 facility-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen of om een inhoudelijke sessie te geven. Neem s.v.p. contact op met Guido Duijzers, guidoduijzers@vakmedianet.nl of 06 44 381 501

 

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het congres kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je jezelf binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.