Coronavirus  

Kijk hier voor de laatste updates en voorwaarden 

Facto heeft besloten het jaarlijkse Facto congres te verplaatsen van 23 juni naar 1 oktober en in aangepaste vorm plaats te laten vinden. Wij houden rekening met de 1,5 meter maatregel, en werken nauw samen met de locatie en sprekers om de hygiëne gedurende de dag extra goed te verzorgen. 

Wij hopen je hiermee gerust te hebben gesteld en dat je je zorgeloos kunt inschrijven voor het Facto congres! 

Mocht je hierover nog vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met Monique van der Horst - moniquevanderhorst@vakmedianet.nl

 

Prijzen

Ben je lid van FMN, FMGezondheidszorg, abonnee van Facto Magazine of Service Management? Dan ontvangt u € 50 korting en betaal je € 499 per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw.

Ben je geen lid of abonnee? Dan geldt de normale prijs van € 549.

Korting

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaal je:

  • Bij 2-5 personen € 469 per persoon
  • Bij 6 of meer personen € 439 per persoon

Locatie

Het Facto Congres 2020 vindt plaats bij:

InnStyle 
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
T 030 760 80 00
 

Organisatie

Het Facto Congres 2020 wordt georganiseerd door Facto.

Word partner

Wil je in contact komen met facility-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen of om een inhoudelijke sessie te geven. Neem s.v.p. contact op met Guido Duijzers, guidoduijzers@vakmedianet.nl of 06 44 381 501

 

Voorwaarden

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.