Prijzen

Ben je lid van FMN, FMGezondheidszorg, abonnee van Facto Magazine of Service Management? Dan ontvangt u € 50 korting en betaal je € 499 per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw.

Ben je geen lid of abonnee? Dan geldt de normale prijs van € 549.

Korting

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaal je:

  • Bij 2-5 personen € 469 per persoon
  • Bij 6 of meer personen € 439 per persoon

Tot 1 april 2020 geldt een vroegboekkorting: je betaalt dan € 509 p.p.

Locatie

Het Facto Congres 2020 vindt plaats bij:

InnStyle 
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
T 030 760 80 00
 

Organisatie

Het Facto Congres 2020 wordt georganiseerd door Facto.

Word partner

Wil je in contact komen met ruim 200 facility-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen of om een inhoudelijke sessie te geven. Neem s.v.p. contact op met Guido Duijzers, guidoduijzers@vakmedianet.nl of 06 44 381 501

 

Voorwaarden

Coronavirus - versoepelde annuleringsvoorwaarden

Omdat ook wij bij Vakmedianet niet weten hoe de ontwikkelingen rond het Coronavirus de komende weken precies zullen gaan, hebben we besloten dat je je zorgeloos kunt inschrijven voor onze events en opleidingen de komende weken. Onze annuleringsvoorwaarden hebben we daarom versoepeld. 

Wat betekent dit concreet:

Je kunt je gewoon bij ons blijven inschrijven. Bij inschrijving vanaf 7 maart tot en met 31 maart 2020 gelden onze reguliere algemene voorwaarden, met de uitbereiding dat je bij afmelding tot 24 uur voor het evenement of opleiding kunt kiezen voor een voucher voor een vervangend/verplaatst event of opleiding in 2020.

Ben je reeds voor 7 maart 2020 ingeschreven voor een evenement of opleiding dan kun je eveneens afzien van deelname. Ook dan zijn onze reguliere algemene voorwaarden van toepassing, met de uitbereiding dat je bij afmelding tot 24 uur voor het evenement of opleiding kunt kiezen voor een voucher voor een vervangend/verplaatst event of opleiding in 2020.

Mochten wij zelf genoodzaakt zijn (of aanleiding zien om) één van onze evenementen of opleidingen te moeten annuleren, dan zoeken wij altijd eerst een alternatieve datum.       

We werken nauw samen met onze locaties en sprekers om de hygiëne tijdens de dag extra goed te verzorgen.

Wij hopen je hiermee gerust te hebben gesteld en dat je je zorgeloos kunt blijven inschrijven voor ons aanbod.

 

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kan je doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.