21 september 2023

09:45 - 10:00

Opening door dagvoorzitter Suzan Vink

10:00 - 11:00

Keynote Prof. dr. Elke Geraerts | De Mentale Reset

Digitalisering, anders werken en samenwerken, de uitdaging om écht in verbinding te blijven met elkaar. We leven in een boeiende tijd met vele veranderingen die elkaar steeds sneller opvolgen. Het zorgt bij zowel mensen als organisaties voor onzekerheden, maar het biedt ook kansen om veerkracht te tonen en sterker uit de situatie te komen.

In haar keynote inspireert Elke Geraerts je met inzichten die je nodig hebt voor dit tijdperk. Met als uitgangspunt het menselijk brein laat ze zien hoe hybride werken én leven mensen meer productiviteit, energie en innerlijke rust kan opleveren. 

Ook gaat ze in op de vraag hoe deze hybride context de veerkracht van jezelf, je team en je organisatie kan versterken en legt uit welke gevolgen dit heeft voor de strategie van je organisatie. En ze deelt haar ideeën over wat mensen kunnen doen om (zelf)leiderschap te bevorderen, om verbinding en psychologische veiligheid binnen een team te stimuleren, om veel meer te focussen op wat er écht toe doet en om de juiste, toekomstbestendige snaren te raken. Tijd voor een mentale reset!

11:00 - 11:30

Break

12:30 - 13:30

Lunch

14:30 - 15:00

Break

16:10 - 17:00

Keynote Niels Thijssen | Succesvol falen: stilstaan is vooruitgaan

Winnen staat voor succes, verlies staat voor falen. Welkom in de wereld van topsport. Niels Thijssen neemt je aan de hand van eigen authentieke voorbeelden mee in zijn unieke kijk op gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Het klinkt misschien vreemd maar, zo heeft hij ervaren, er is zóveel winst te behalen uit verliezen, uit weerstand, uit je níet comfortabel voelen. Maar hoe doe je dat?

Na 15 jaar als coach in de Nederlandse en Belgische hockeysport op topniveau, koos Niels er in 2020 voor om te stoppen. Een bijzondere stap, want hij nam het besluit juist op het moment dat hij net was aanbeland op de positie waar hij altijd van had gedroomd.

Een terugblik op een carrière waarin Niels een persoon werd die hij niet langer wilde zijn en hoe hij dat heeft kunnen veranderen. Mede aan de hand van opgedane (soms pijnlijke!) ervaringen laat hij zien dat het belangrijk is om vaker stil te staan bij hetgeen we denken, voelen en doen. Om vaker momenten van bewustzijn te creëren om van daaruit keuzes te maken die daadwerkelijk leiden tot verandering van gedrag, zodat je een fijner mens, collega en leider wordt. Een keynote die bijblijft en een impact zal hebben op de dynamieken in jouw organisatie.

17:00 - 17:10

Afsluiting door Suzan Vink

17:10 - 18:00

Borrel