Datum en tijd

Donderdag 15 september 2022, 09:30 - 18:00 uur
 

Prijzen

De toegangsprijs bedraagt € 575,- per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw en een jaar lang gratis toegang tot alle content op facto.nl. (Vanaf 15 september 2022). 

Abonnees van Facto.nl ontvangen € 50,- korting op de toegangsprijs en betalen € 525,-

Er is een beperkt aantal toegangskaarten aanwezig, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen.
 

Profiteer van collegakorting

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betalen jij en je collega's € 495,- per persoon. Uiteraard geldt ook dan gratis toegang tot alle content op facto.nl voor één jaar.

 

Online toegang tot facto.nl


Alle deelnemers* krijgen toegang tot alle content op www.facto.nl. Om toegang te krijgen worden deelnemers abonnee van Facto. De inlog op de site wordt gekoppeld aan het opgegeven e-mailadres bij aanmelding en is persoonsgebonden. Het abonnement vertegenwoordigt een waarde van € 78 en is het eerste jaar gratis. Na afloop wordt dit abonnement omgezet naar een abonnement op basis van regulier tarief. Je behoudt hiermee de online toegang. Ook krijgen abonnees van Facto in 2022 € 50 korting op reguliere tickets van het Facto Congres.

Wil je dat jouw abonnement na 1 jaar automatisch stopt? Laat dit svp onze klantenservice weten via klantenservice@vakmedianet.nl of 088 58 40 888

* = betalende deelnemers. 

 

Locatie

Het Facto Congres 2022 vindt plaats in:

NBC Congrescentrum in Nieuwegein
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Centraal gelegen en gratis parkeren voor de deur

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische auto’s.

De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een beperkt aantal lockers en een garderobe.

Bereikbaarheid met het OV

Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.
meer informatie: Bezoekersinformatie | NBC Congrescentrum

Organisatie

Het Facto Congres 2022 wordt georganiseerd door Facto.
 

Word partner

Wil je in contact komen met 200 facility-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen of om een inhoudelijke sessie te geven. Neem s.v.p. contact op met Kevin Donders, kevindonders@vmnmedia.nl of 06-51 68 27 23.
 

Heb je vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met de klantenservice via events@vmnmedia.nl.
 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van het congres kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer informatie in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Annuleringen of plaatsvervangers kun je doorgeven via events@vakmedianet.nl.
 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.