Datum en tijd

Donderdag 21 september 2023, 10:00 - 17:20 uur

 

Locatie

Het Facto Congres 2023 vindt plaats in:

De Woonindustrie
(naast het NBC Congrescentrum)
Symfonielaan 1
3438EW Nieuwegein
Centraal gelegen en gratis parkeren voor de deur
De Woonindustrie is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland.
De parkeerplaats  is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. 
 

Prijzen

De toegangsprijs bedraagt € 645,- per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw en een jaar lang gratis toegang tot alle content op facto.nl. (Vanaf 21 september 2023). 
Abonnees van facto.nl ontvangen € 70,- korting op de toegangsprijs en betalen € 575,-

Er is een beperkt aantal toegangskaarten aanwezig, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen.
 

Profiteer van collegakorting

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betalen jij en je collega's € 495,- per persoon. Uiteraard geldt ook dan gratis toegang tot alle content op facto.nl voor één jaar.
Om collega korting te kunnen krijgen, in 1 keer alle collega's aanmelden.

 

Online toegang tot facto.nl


Alle deelnemers* krijgen toegang tot alle content op facto.nl. Om toegang te krijgen worden deelnemers abonnee van Facto. De inlog op de site wordt gekoppeld aan het opgegeven e-mailadres bij aanmelding en is persoonsgebonden. Het abonnement vertegenwoordigt een waarde van € 114 en is het eerste jaar gratis. Na afloop wordt dit abonnement omgezet naar een abonnement op basis van regulier tarief. Je behoudt hiermee de online toegang. Ook krijgen abonnees van Facto in 2023 € 50 korting op reguliere tickets van het Facto Congres.

Wil je dat jouw abonnement na 1 jaar automatisch stopt? Laat dit svp onze klantenservice weten via klantenservice@vakmedianet.nl of 088 58 40 888.

* = betalende deelnemers. 

 

Organisatie

Het Facto Congres 2023 wordt georganiseerd door Facto.
 

Word partner

Wil je in contact komen met 200 facility-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen of om een inhoudelijke sessie te geven. Neem s.v.p. contact op met Kevin Donders, kevindonders@vmnmedia.nl of 06-51 68 27 23.
 

Heb je vragen?

Voor vragen over de afhandeling van jouw inschrijving kan je contact opnemen met de klantenservice via Inschrijven@vmnmedia.nl
 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van het congres kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer informatie in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Annuleringen of plaatsvervangers kun je doorgeven via events@vakmedianet.nl.
 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.